SpeedPower dízel chiptuning Common Rail dízelhez (SP-TCR-C10-CR009B)

TOVÁBBI SPEEDPOWER CHIP TUNINGDOBOZOK ERRE A LINKRE KATTINTVA!

  • Gyári csatlakozós, digitális chip tuningdoboz
  • Common Rail rendszerű diesel autókhoz.

 

A SpeedPower gyári csatlakozós, digitális chip tuningdobozok az autógyártók által a járműben hagyott, általában 30%-os erőtartalékot használják ki, optimalizálják a jármű teljesítményét és fogyasztását. Gyakorlati tapasztalatok bizonyítják, hogy a motoroptimalizálás révén a károsanyag-kibocsátás, füstképződés is csökken, így akár a részecskeszűrő élettartama is növekedhet!

Több lóerő

 

Autótípustól függően akár 15-25% közötti lóerő növekménnyel lehet számolni a SpeedPower Tuningdoboz beépítése után!

Nagyobb nyomaték

 

Akár 15-20% nyomatéktöbbletet biztosít a készülék, amely teljesítménymérő pad segítsége nélkül is egyértelműen érzékelhető! Ez a nyomatéknövekmény kifejezetten élvezetesebbé teszi az autózást!

 

Alacsonyabb fogyasztás

A SpeedPower nem csak egy egyszerű tuningdoboz, hanem teljesítményoptimalizáló készülék, amely javítja a motor hatékonyságát, így nemcsak teljesítménynövekedéssel, hanem akár 0,5 – 1 l/100 km fogyasztáscsökkenéssel is számolhat a készülék használatával.

Egyszerű beépítés

 

A SpeedPower optimalizáló készülékek olyan külső elektronikai egységek, amelyek gyári csatlakozók segítségével kerülnek beépítésre az autó gyári rendszerébe, így mind beszerelésük, mind kiszerelésük nagyon egyszerű és szinte nyom nélkül történik.

Kiváló minőség

A SpeedPower készülékek német gyártója folyamatosan törekszik megfelelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak és szempontoknak. Mindezt alátámasztja – a hasonló termékek esetében ritkán meglévő – CE és (E13) minősítés!

Fejlett motorvédelem

 

A SpeedPower készülékek a legfejlettebb motorvédelmi és biztonsági rendszerekkel kerülnek gyártásra, így ezek a termékek soha nem avatkoznak be a jármű gyári hibajelző és ellenőrző rendszerébe, és mindig a gyári vezérlőegység által megadott jelek alapján dolgoznak.

Digitális processzor

 

A tuningbobozok terén gyorsnak számító 48 MHz-es CPU biztosítja az adatok minél rövidebb időn belüli feldolgozását és továbbítását a motorvezérlő elektronika számára.

A Németországban gyártott SpeedPower digitális chip tuningdobozok tökéletesen együttműködnek a jármű gyári vezérlőegységével. Digitális potméterek segítségével a tuningdobozok finomhangolhatók, és minden felhasználó számára testreszabhatók.

Az alábbi képre kattintva elérheti a termék használati útmutatóját, amelyből még több információt szerezhet a készülék működésével és beszerelésével kapcsolatban: