Suzuki Swift 2 központi zár és nappali menetfény beszerelés

Egy hosszabb szünet után ismét működik szervizszolgáltatásunk. Várjuk kedves ügyfeleinket elektronikai eszközök, autórádiók, autó hi-fi berendezések, riasztók, központi zárak, radardetektorok, xenon szettek és nappali menetfények beszerelésére.

Első referencia munkánk egy alapfelszereltségű 2006-os Suzuki Swift 2 komfortosabbá tétele. Közismert, hogy az új Swiftekhez az univerzálisan beszerelhető központi zárak nem alkalmasak, speciális beépítő készlet szükséges, aminek igen borsos ára van.

Azonban ügyes kezű új szervizes kollégánk talált egy megoldást, amivel minden plusz költség nélkül távirányítóval vezérelhető az ajtók nyitása és zárása. Külön jó hír, hogy mindezt az ajtónyitó bovden rongálása nélkül végezhető el, így bármikor visszaállítható a gyári állapot.

Némi kompromisszum ugyan szükséges, mivel ehhez a megoldáshoz a belső ajtónyitó és -záró gombot ki kell kötni.

img_20160913_142257

DRL 510HP nappali menetfény beszerelése

A legjobb megoldásnak az tűnt, ha a gyári ködlámpák helyére kerül fel a menetfény. Ehhez a takaróműanyagot le kellett cserélni, s mivel a DRL 510 HP mérete szinte megegyezik a ködlámpáéval, a műanyagba szerelés után szinte gyárinak tűnik a menetfény. Pluszköltséget egyedül a két ködlámpa takaró műanyag jelenti, ami cca 1500 Ft/db. A DRL 510HP menetfény aktuális ára 15930 Ft

A kiindulási állapot:
dsc_0028Itt még asztalon a takaróműanyagba szerelt menetfények:

dsc_0032A végeredmény közelről:

dsc_0036És távolról:

dsc_0035